L Brands

Bath & Body Works

Shaping a brand aesthetic in refined amenity spaces.

  1. Work
  2. Architecture
  3. Featured

Bath & Body Works wanted to apply the keen visual eye they use for their stores to the public spaces in their office environments.

Share on social
L Brands

The goal was to unify and upgrade restrooms, cafes, break rooms, a wellness center, a lounge space, and a security checkpoint. Every area received a similar palette and finish logic so they’d feel cohesive and high-end.

Using materials like white oak slat walls, industrial lighting, natural concrete and clean white finishes, the spaces all become a blank slate for creative opportunities to customize accordingly. Collaborative design efforts resulted in refined and timeless amenity areas for their employees.

https://meyersarchitects.com/wp-content/uploads/2021/08/work-dc10-03-min-scaled.jpg
https://meyersarchitects.com/wp-content/uploads/2021/08/BathBody-cafe.jpg
https://meyersarchitects.com/wp-content/uploads/2021/08/BathBody-restrooms.jpg

New employee restrooms, cafes and break rooms offer a fresh look for Bath & Body Works.

The project began with a restroom prototype, including a selection of high-tech appliances and materials, from concealed hardware to gray tile floors and concrete countertops. Much like one of the company’s prototype stores, the prototype restroom was then rolled out across three distribution centers.

 

Let’s connect

  • CityColumbus, Ohio
  • ClientBath & Body Works
  • Year Completed2015
  • Size of Project650,000 SF
  • Cost$12 million
  • CollaboratorsM Engineering, Pierce Construction Inc., Danis Construction, L Brands